Parhaimmat Taustakuvat Koneellesi ja Kotisivuillesi

Kuinka valita parhain taustakuva?

Jotkut vaihtavat koneensa taustakuvaa säännöllisesti, toiset jättävät oletusasetuksen taustakuvan vuosikausiksi. Välillä on hauskaa päivittää työkone muistolla viimeisimmältä lomamatkalta, mutta kun uusi asiakas astelee toimistoosi ja näkee taustakuvan, se saattaakin yhtäkkiä tuntua nololta. Sama pätee kotisivujesi taustakuvaan! Välillä jokin kuva saattaa vaikuttaa hyvältä, kunnes näet sen osana kokonaisuutta. Seuraa näitä seuraavia vinkkejä, niin valitsemasi taustakuva iskee varmasti naulan kantaan.

1. Valitse jotain, joka kuvastaa sinua ja yritystäsi.

Mieti ensin, mitä haluat kuvastaa yhtiöstäsi. Haluatko viestiä ammattimaisuutta vai hauskuutta, toimistotilaa vai ulkoilmaa? Jos tämä on vaikeaa, valitse pari avainsanaa, jotka mielestäsi kuvaavat nettisivujasi, ja tee niillä google-haku. Kannattaa kysyä myös muiden objektiivista mielipidettä! Matkailusivustolle sopii hyvinkin eksoottiset maisemat taustalle, kun taas esimerkiksi käännöspalvelulle voisi sopia paremmin neutraalit värit ja ammattimaiset kuvat työntekijöistä.

2. Pidä mielessä mitä sinulla jo on.

Varmista, että kuvat sopivat brändisi vakituisempiin osiin: värimaailmaan ja fonttiin. Näitä ei välttämättä voi (eikä kannata!) vaihtaa useasti, joten taustakuva on helpompi mukauttaa näihin kuin toisin päin. Taustakuvassa olisi hyvä, että taustaväri (väri, jota esiintyy kuvassa eniten) olisi yksi brändin pääväreistä, ja että kuva yleisesti sointuisi brändin värien kanssa, että fontin tyylin kanssa.

3. Huomion keskipiste vai ei?

Paitsi jos yrityksesi on erikoistunut grafiikkaan tai taiteeseen, kannattaa varmistaa, ettei taustakuva vie liikaa huomiota, eikä häiritse kotisivun sisällön lukemista. Taustakuvan pitäisi toimia taustana, joka tehostaa sivun sisältöä, sen ei pitäisi olla sivun keskipiste. Yleensä ottaen, taustakuvan tulisi olla jotain rauhallista. Jotkut sivut käyttävät pelkkää logoa, kuvaa työntekijöistä tai yrityksestä. Tietysti, jos haluat erottua joukosta, voit myös käyttää yllättävää taustakuvaa herättämään huomiota.

Leave a Comment

Your email address will not be published.

Parhaimmat Taustakuvat Koneellesi ja Kotisivuillesi

Kuinka valita parhain taustakuva?

Jotkut vaihtavat koneensa taustakuvaa säännöllisesti, toiset jättävät oletusasetuksen taustakuvan vuosikausiksi. Välillä on hauskaa päivittää työkone muistolla viimeisimmältä lomamatkalta, mutta kun uusi asiakas astelee toimistoosi ja näkee taustakuvan, se saattaakin yhtäkkiä tuntua nololta. Sama pätee kotisivujesi taustakuvaan! Välillä jokin kuva saattaa vaikuttaa hyvältä, kunnes näet sen osana kokonaisuutta. Seuraa näitä seuraavia vinkkejä, niin valitsemasi taustakuva iskee varmasti naulan kantaan.

1. Valitse jotain, joka kuvastaa sinua ja yritystäsi.

Mieti ensin, mitä haluat kuvastaa yhtiöstäsi. Haluatko viestiä ammattimaisuutta vai hauskuutta, toimistotilaa vai ulkoilmaa? Jos tämä on vaikeaa, valitse pari avainsanaa, jotka mielestäsi kuvaavat nettisivujasi, ja tee niillä google-haku. Kannattaa kysyä myös muiden objektiivista mielipidettä! Matkailusivustolle sopii hyvinkin eksoottiset maisemat taustalle, kun taas esimerkiksi käännöspalvelulle voisi sopia paremmin neutraalit värit ja ammattimaiset kuvat työntekijöistä.

2. Pidä mielessä mitä sinulla jo on.

Varmista, että kuvat sopivat brändisi vakituisempiin osiin: värimaailmaan ja fonttiin. Näitä ei välttämättä voi (eikä kannata!) vaihtaa useasti, joten taustakuva on helpompi mukauttaa näihin kuin toisin päin. Taustakuvassa olisi hyvä, että taustaväri (väri, jota esiintyy kuvassa eniten) olisi yksi brändin pääväreistä, ja että kuva yleisesti sointuisi brändin värien kanssa, että fontin tyylin kanssa.

3. Huomion keskipiste vai ei?

Paitsi jos yrityksesi on erikoistunut grafiikkaan tai taiteeseen, kannattaa varmistaa, ettei taustakuva vie liikaa huomiota, eikä häiritse kotisivun sisällön lukemista. Taustakuvan pitäisi toimia taustana, joka tehostaa sivun sisältöä, sen ei pitäisi olla sivun keskipiste. Yleensä ottaen, taustakuvan tulisi olla jotain rauhallista. Jotkut sivut käyttävät pelkkää logoa, kuvaa työntekijöistä tai yrityksestä. Tietysti, jos haluat erottua joukosta, voit myös käyttää yllättävää taustakuvaa herättämään huomiota.