Brunssit Helsingissä

Maamme pääkaupunki on ihana kohde, jossa riittää kuvattavaa. Helsingissä on myös valtava valikoima paikkoja, jossa voi käydä brunssilla ja ottamassa kuvia toistaan upeimmista tarjoiluista. Näihin paikkoihin on helppo tutustua esimerkiksi viikonlopun aikana. Varaa itsellesi hotelli Helsingistä ja nauti viikonlopusta kuvaten kauniita tarjoilupöytiä seuraavien ehdotusten mukaisesti.

Suuntaa viikonlopun brunssille komeaan Jugendtaloon Etelärantaan. Block By Dylan tarjoilee brunssia viikonloppuisin 10:30 – 15:00. Kattavassa menussa on useita salaatteja, croissanteja, leipää ja paljon lämpimiä ruokia sekä makeita herkkuja. Tämä on suositu kohde, joten kannattaa hoitaa varaus, jotta varmistat itsellesi brunssin.

Toinen viikonlopun brunssi löytyy perinteikkäästä Ekberg ravintolasta, joka sijaitsee Bulevardilla. Kiireettömällä brunssilla on tarjolla runsas noutopöytä, jossa on tarjolla paljon Ekbergin oman leipomon käsinleivottuja tuotteita. Näiden päälle on paljon päällepantavaa sekä tarjolla on lämmintä ruokaa ja makeita ruokia.

Nopeampi brunssi onnistuu helposti Punavuoressa sijaitsevassa Levainissa. Siellä voit ottaa erityisen Brunch Setin, jossa on Egg sandwich pekonilla tai pinaatilla, jogurttia ja granolaa ja appelsiinimehua. Tämän setin voi halutessaan tilata myös Woltin kautta kotiin, jos ei jaksa paikan päälle lähteä.

Moko Market Sörnäisissä tarjoilee brunssia lauantaisin. Tähän suosittuun paikkaa kannattaa varata pöytä ajoissa. Brunssimenussa on tarjolla Uunituoretta leipää & croisantteja sekä omatekoisia täytteitä. Saatavilla on myös salaatteja, lämmintä ruokaa kuten wingsejä ja paahdettuja perunoita sekä hedelmiä ja makeita ruokia. Tietenkin brunssilla voi nauttia viinejä tai kuohuvaa.

Sinebrychoffin puiston laidalta löytyy Southpark ravintola, jossa on tarjolla brunssia viikonloppuisin. Puiston brunssi sisältää buffet-pöydän, jossa on runsas valikoima kaikkea. Kauden tuoreita salaatteja, tuoreita hedelmiä, leipomotuotteita ja lämpimiä ruokia sekä makeita jälkiruokia. Brunssiin voi halutessaan valita mukaan kuohuviiniä. Myös lapsille on brunssi tarjolla omalla hinnalla.