Sisusta toimistosi kutsuvasti, jotta saat asiakkaasi vakuutettua

Jos työpaikkasi tai yrityksesi toimintaan kuuluu erilaisten asiakkaiden tulo paikan päälle, kannattaa toimiston sisustamisessa käyttää harkintaa ja huolellisuutta, jotta annat mahdollisimman ammattimaisen ja osaavan kuvan esimerkiksi tuote-esittelyissä tai sopimuksia tehdessä. 

Toimiston, kuten muunkaan sisustuksen ei ole välttämättä oltava kauhean hintaista, vaan vakuuttava vaikutelma on mahdollista tehdä edullisesti ja pienellä vaivalla. Tässä pari vinkkiä toteuttamiseen ilman suurempia investointeja.

Neuvottelu-, tai taukohuoneeseen toimivat ja simppelit yksityiskohdat

Usein juuri neuvotteluhuone on se jossa asiakastapaamisia pidetään eniten. Tästä syystä kannattaa panostaa eniten sen tai muun vastaavan tilan kanssa, jotta hyöty olisi suurin suhteessa vaivaan, kustannuksiin ja vaikuttavuuteen. 

Hanki laadukkaat välineet virvokkeiden tarjoamiseen. Jos tarjoat juotavaa eripari mukeista tai esimerkiksi pahvisista tai muovisista kupeista, ei tämä tuo hyvää vaikutelmaa liikekumppaneillesi ja siksi kannattaa panostaa pieni raha aitoihin laseihin ja saman sarjan kuppeihin. Kotimaiset Iittala juomalasit ovatkin laadukkaat ja sopivat monenlaiseen eri sisustustyyliin, eikä esimerkiksi yrityksesi brändin muuttuessa astioita välttämättä tarvitse uusia. 

Jos esimerkiksi neuvotteluhuoneessa on erillinen nurkkaus virvokkeita varten tai haluat taukohuoneeseen toimivuutta tinkimättä laadukkuudesta, OBH Nordica vedenkeitin on hyvä valinta kuumien juomien, kuten teen, pikakahvin tai kaakaon valmistamiseen vieraille. Kun vesi kuumenee nopeasti, aikaa jää neuvotteluun ja muuhun toimintaan enemmän. 

Suosi tekstiileissä laadukkaita värejä

Itse tekstiilien laatua enemmän voi jopa värillä olla enemmän vaikutusta siitä syntyvään tunnelmaan. Laadukkaat, kuitenkaan eivät liian tummat värit voivat luoda asiallisen tunnelman, jonka ansiosta voit edullisesti vakuuttaa liikekumppanisi ammattitaitoisesta yrityksestäsi. Harmaa, musta, valkea, metalli, puu, sekä muut hillityt värit yhdistettynä brändiisi, selkeänä kokonaisuutena ovat hyvä vaihtoehto. Vaikka kuitenkin haluaisit tekstiilit vain juuri yrityksesi väreillä, muista tehdä kokonaisuudesta selkeä, sekalainen antaa huonon vaikutelman.